Poštovani/a,

ove godine zbog pandemije COVID-19 virusa 15. Sajam udruga KZŽ održat će se online. Planirano održavanje online Sajma je 30.5.2020., kada će mrežna stranica na kojoj će se nalaziti informacije o svim prijavljenim udrugama biti dostupna široj javnosti.

Za sudjelovanje na Sajmu potrebno je prijaviti udrugu putem ovog obrasca najkasnije do 22.5.2020. U obrascu je potrebno ispuniti sve tražene podatke te Vas molimo da se  držite zadanog broja znakova. Također, vodite računa o broju stavljenih fotografija te o njihovoj veličini (maksimalno 5 fotografija, veličine 2 MB u jpg. formatu). Pozivamo Vas da objavite i kratki video koji karakterizira rad Vaše udruge, kako bi se mogli predstaviti u punom svijetlu (potrebno je poslati link na video). Ako Vam je potrebna pomoć oko ispunjavanja obrasca slobodno se javite na mail: kristina@zagor.info ili na broj 091 222 6350.

Veselimo se Vašim prijavama i online druženju!

(upiši puni naziv udruge)
(navedite točnu adresu s kućnim brojem i mjesto/grad)
(predsjednik/ica, koordinator/ica…)
(odabir općine/grada)
(sukladno statutu udruge označi područje djelovanja, mogućnost višestrukog odabira)
(moguće odabrati najviše 3 područja po kojima će udruga biti klasificirana)
(označiti samo jednu primarnu ciljanu skupinu)
(vrsta usluge, kome su namijenjene- mogućnost više odabira)
Klikni ili povuci datoteke na ovo mjesto za prijenos. Možete prenjeti do 5 datoteka.
Linkovi na publikacije ili druge multimedijalne sadržaje koje ste imali u posljednje 2 godine te linkovi na projekte koje udruga provodi. Uz to navesti nazive te opis (do 50 riječi).
(treba sadržavati naziv i opis - 50 riječi)
(mrežna-internet stranica udruge)
(Facebook stranica udruge)
(ukoliko imate više stranica dodajte ostatak i odvojite ih zarezima)
(ukoliko imate više stranica dodajte ostatak i odvojite ih zarezima)
(kontakt mail adresa)
(kontakt telefon odgovorne osobe)

Ispunjavanje ovog obrasca služi kao dokaz da se online Sajam održao i dijeli se s Europskom unijom, Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Švicarsko-hrvatskim programom suradnje, Krapinsko-zagorskom županijom odnosno donatorima u svrhu projektnog izvještavanja o aktivnostima Mreže udruga Zagor.

Podnošenje podatka za prijavu na 15. Sajam udruga KZŽ je dobrovoljno. Ovim putem potvrđujem da sam suglasan/na da se svi traženi podaci objave javno te da organizator aktivnosti navedeno može objaviti na web stranici www.zagor.info, http://icm-zagor.info/ i u drugim tiskanim, elektronskim i digitalnim medijima te društvenim mrežama, u svrhu promocije aktivnosti.

Prijavom na stranicu dajete suglasnost da Vaša mail adresa bude na mailing listi te ćete u budućnosti primati korisne informacije za rad i djelovanje udruge, kao i informacije o otvorenim natječajima i javnim savjetovanjima.

Svaki sudionik ima pravo da od voditelja obrade osobnih podataka zatraži pristup osobnim podacima, ispravak ili brisanja osobnih podataka, odnosno njihovo ograničavanje obrade putem pisanog zahtjeva na e-mail: mreza@zagor.info.