Javni poziv za 7. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije „100% ZAGORSKO u RIJECI“

U petak i subotu, 28. i 29. kolovoza 2020. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 7. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“. Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na […]

U petak i subotu, 28. i 29. kolovoza 2020. godine u gradu Rijeci na Korzu održat će se 7. sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije pod nazivom „100% ZAGORSKO“.

Cilj manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postaje poveznica između proizvođača i krajnjih potrošača.

Obzirom na nastalu situaciju sa COVID-19 ove godine na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci biti će ograničen broj izlagača. Izlagači su dužni osigurati si vlastiti prijevoz kao i noćenje.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu (izlagačko mjesto i struju), a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen županija zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača. Prednost će imati izlagači koji su na županijskim i nacionalnim ocjenjivanjima osvojili prva mjesta te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom strogo pridržavali uputa i ugovornih obveza dobivenih od strane organizatora manifestacije. Kotizacija za sudjelovanje na manifestaciji po izlagačkom mjestu iznosi 100,00 kuna. Odabrani izlagači dokaz o uplati kotizacije dostaviti će po dobivanju informacije o odabiru o sudjelovanju na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 1. srpnja 2020. godine.

Prijavnice za sudjelovanje dostupne su na online poveznici http://www.kzz.hr/100-posto-zagorsko-rijeka-poziv-2020 .

Prijavnica mora biti vlastoručno potpisana od osobe ovlaštene za zastupanje. Prijave se dostavljaju putem pošte na adresu Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, 49000 Krapina ili na e-mail poljoprivreda@kzz.hr. Prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati.

Informacije u vezi Javnog poziva mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, Krapina, Magistratska 1, gđa. Ivanka Kuščar pozivom na broj telefona 049/329-084 ili putem maila: ivanka.kuscar@kzz.hr.