LIKOVNA KOLONIJA “BUDUĆNOST POČINJE DANAS”

Video prikazuje likovnu koloniju održanu 3. srpnja 2020. u Planinarskoj kući Picelj. Cilj likovne kolonije bio je promicanje održivog razvoja u ruralnim područjima. Na koloniji je sudjelovalo 15 mladih koji su uz 8 mentora/ica promišljali o temi te kroz razne tehnike na kreativan i kritičan način prikazali kako vide i doživljavaju održivi razvoj zajednice u […]
Video prikazuje likovnu koloniju održanu 3. srpnja 2020. u Planinarskoj kući Picelj. Cilj likovne kolonije bio je promicanje održivog razvoja u ruralnim područjima. Na koloniji je sudjelovalo 15 mladih koji su uz 8 mentora/ica promišljali o temi te kroz razne tehnike na kreativan i kritičan način prikazali kako vide i doživljavaju održivi razvoj zajednice u kojoj žive.
Video uradak izrađen je u okviru projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor  i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Nositelj projekta je Mreža udruga Zagor a isti se provodi zajedno s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Zabok, Srednjom školom Bedekovčina, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Zlatar, LAG-om Zagorje-Sutla, Zelenom akcijom i Krapinsko-zagorskom županijom.
Promotivni video uradak izradio je Rikard Jadan.