Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO vas poziva na 13. Oro nadu

druga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO Vas poziva na sudjelovanje, na tradicionalnu „13. Oro nadu“, revijalnu i humanu smotru KUD-ova, pjevačkih ansambala, udruga, škola, muzičkih sastava, društava i pojedinaca.        GDJE?                               KADA?                                    KAKO? Svuda pomalo                     05.12.2020.                               Virtualno   Bez obzira što nas je ove godine sve pomalo, korona virus i svjetska pandemija uzdrmala u željama i nastojanjima za rad […]

druga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO Vas poziva na sudjelovanje, na tradicionalnu „13. Oro nadu“, revijalnu i humanu smotru KUD-ova, pjevačkih ansambala, udruga, škola, muzičkih sastava, društava i pojedinaca.

 

     GDJE?                               KADA?                                    KAKO?

Svuda pomalo                     05.12.2020.                               Virtualno

 

Bez obzira što nas je ove godine sve pomalo, korona virus i svjetska pandemija uzdrmala u željama i nastojanjima za rad i održavanje aktivnosti, udruga PETROŽE želi ipak malo ublažiti ovaj negativni trend te ponovni uzlet bolesti i pandemije kod nas i u svijetu.

Pozivamo Vas da se pridružite u održavanju nam „13.Oro nade“ ali virtualnim putem. Nasnimite jednu recitaciju ili više; snimite koreografiju plesa ili otpjevajte ili odsvirajte svoju ili koju drugu pjesmu, nasnimite na mobitel ili kameru; pošaljite nam je na CD-u ili mailom sa podacima o djelu,autoru i adresom a mi ćemo sve uradke obraditi i objediniti u  jedan video.

Povratno Vam nakon obrade šaljemo obrađeni  video na dvd-u i promo materijale!!!

Nadamo se  da Vam se ova ideja sviđa!

UVJETI: pjesme po izboru sa naglaskom na kajkavski izričaj, recitacije na kajkavskom, plesovi zagorskog kraja u vlastitim obradama!

Ako se želite priključiti, za sve informacije ili kontakte javite se predsjedniku udruge Darku Krušelj na

mail:  darko.kruselj1@optinet.hr              mob:  099/8066-044

udrugapetroze@gmail.com

AdresaUdruga PETROŽE,Krušljevo Selo 72, 49243 Oroslavje

POZIV_Oro nada_Udruga PETROŽE_2020_upks