POZIV ZA SUDJELOVANJE NA 16. SAJMU UDRUGA KZŽ

Poštovane udruge, S veseljem Vam javljamo da će se održati 16. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije. Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen […]

Poštovane udruge,

S veseljem Vam javljamo da će se održati 16. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije koji se već tradicionalno odvija svake godine u drugom gradu/općini na području županije.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivamo i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…).Molimo Vas da ograničite broj Vaših članova/ica koji će sudjelovati (max. 5 osoba).  Sukladno epidemiološkim mjerama moguća je promjena vezana uz broj sudionika/ca koji će sudjelovati na Sajmu.

  1. Sajam udruga održati će se u Općini Petrovsko u subotu 26.6.2021. na prostoru igrališta Osnovne škole s početkom u 10:00 sati. Predviđeno trajanje službenog dijela Sajma je do 12:00 sati. Ove godine održat će se i neformalni dio Sajma od 14:00 sati koji će uključivati koncert te će se za sve zainteresirane organizirati društvene igre na otvorenom (npr. odbojka, badmiton i sl.). U slučaju kiše Sajam će biti održan u prostorima Osnovne škole Antuna Mihanovića Petrovsko.

U okviru prvog dijela Sajma će biti pripremljen prigodan program koji će uključivati glazbeni i kulturno-scenski nastup udruga. Kako bismo organizirali stolove/štandove molimo Vas da se prijavite najkasnije do 17.06.2021.  sa svim traženim podacima na sljedećem linku:

Prijavnica

  1. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s  udrugom Kaj Petrovsko, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Multimedijalnim centrom STUB-KLUB, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Općine Petrovsko  i Krapinsko-zagorske županije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite (Kristina: 091 94 103 10) ili nam se javite putem maila: kristina@zagor.info.

Veselimo se Vašem dolasku i ponovnom druženju!

P.S. Molimo Vas da se pridržavate propisanog razmaka, nosite masku, koristite dezinfekcijska sredstva te se odgovorno ponašate.