ODRŽAN JE 17. SAJAM UDRUGA KZŽ

U subotu, 28.5.2022. održan je tradicionalni, 17. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije. Ovogodišnji sajam održao se u Zaboku u organizaciji Mreže udruga Zagor te u partnerstvu s udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije. Na samom početku Sajma prisutne su pozdravili koordinatorica Mreže udruga Zagor, Ivana Radanović, […]
U subotu, 28.5.2022. održan je tradicionalni, 17. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije. Ovogodišnji sajam održao se u Zaboku u organizaciji Mreže udruga Zagor te u partnerstvu s udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, Bedekovčanskom udrugom mladih i udrugom Mraz uz potporu Grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije.
Na samom početku Sajma prisutne su pozdravili koordinatorica Mreže udruga Zagor, Ivana Radanović, gradonačelnik Grada Zaboka, Ivan Hanžek te Župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar.
Sajam udruga održava se s ciljem okupljanja aktivnih udruga koje djeluju na području županije, njihovog povezivanja i predstavljanja rada svima koji žele doprinijeti razvoju civilnog društva Krapinsko-zagorske županije. Ove godine na Sajmu je sudjelovalo 34 udruga s područja županije te Savjet za razvoj civilnoga društva KZŽ. Na sajmu je sudjelovalo oko 200 članova/ica navedenih organizacija.
Uz neformalno druženje za Sajam je bilo pripremljen prigodan program koji je uključivao glazbeni i kulturno scenski nastup udruga. Sadržaj programa svojim nastupom obogatili su: Dječji zbor „Zabočki mališani“, Dječji zbor „Vedre note“, Udruga za očuvanje i promociju zagorske tradicijske glazbe „Zagorje moje“ i grupa Štimung.
Sajam udruga su sufinancirali i pomogli Krapinsko-zagorska županija. Također, zahvaljujemo i Gradu Zaboku, Poduzetništvu Tomek d.d., Plavinka d.o.o. I Audikoru.