Kaj volontiraš!?

Dokumentarni video “Kaj volontiraš?!” nastao je u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje”.

Volontiranje je u Krapinsko-zagorskoj županiji vrlo rašireno i sve više prihvaćeno kao pozitivna društvena promjena. Kada se je volontiranje tako počelo zvati na području naše županije teško je reći, no pokušat ćemo vam kroz ovaj film prikazati djelić njegovog razvoja.

Dokumentarni video “Kaj volontiraš?!” nastao je u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje” čija je nositeljica Mreža udruga Zagor, a provodi ga u partnerstvu s Društvom “Naša djeca” Zabok, Krapinsko-zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom. Spot je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.