Samo volontiraj!

Promotivni spot za pjesmu „Samo volontiraj!“ promovira značaj i vrijednosti volonterstva kako za samog pojedinca tako i za čitavu zajednicu.

Promotivni spot za pjesmu „Samo volontiraj!“ promovira značaj i vrijednosti volonterstva kako za samog pojedinca tako i za čitavu zajednicu. Radeći za korist drugih, volonteri/ke istodobno rade na samima sebi, na svom osobnom i profesionalnom razvoju a sve to kroz volontiranje. Autorica teksta je volonterka Ema Smolić, a pjesmu izvodi dječji zbor Zabočki mališani DND-a Zabok.

Spot za pjesmu „Samo volontiraj!“ nastao je u okviru projekta “VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje” čija je nositeljica Mreža udruga Zagor, a provodi ga u partnerstvu s Društvom “Naša djeca” Zabok, Krapinsko-zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom. Spot je financiran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.