BUDUĆNOST POČINJE DANAS!

Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Pregrada. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor i ne odražavaju nužno stajalište […]
Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Pregrada.
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Nositelj projekta je Mreža udruga Zagor a isti se provodi zajedno s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Zabok, Srednjom školom Bedekovčina, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Zlatar, LAG-om Zagorje-Sutla, Zelenom akcijom i Krapinsko-zagorskom županijom. Promotivni video uradak izradila je Helena Kostanjšek iz Srednje škole Pregrada.
Video pogledajte ovdje: https://youtu.be/Zh_4H5ZeoM8