ODRŽIVI RAZVOJ MOJ JE ODABIR!

Budućnost počinje danas Video „Održivi razvoj moj je odabir“ prikazuje aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnog programa „Ekologija i održivi razvoj“ kojeg je za učenike Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok održala Zelena akcije/ FoE Croatia. Video uradak izrađen je u okviru projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih […]

Budućnost počinje danas

Video „Održivi razvoj moj je odabir“ prikazuje aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnog programa „Ekologija i održivi razvoj“ kojeg je za učenike Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok održala Zelena akcije/ FoE Croatia.

Video uradak izrađen je u okviru projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nositelj projekta je Mreža udruga Zagor a isti se provodi zajedno s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Zabok, Srednjom školom Bedekovčina, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Zlatar, LAG-om Zagorje-Sutla, Zelenom akcijom i Krapinsko-zagorskom županijom. Promotivni video uradak izradila je Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok (4 PM 2020./2021.) i Mart Luukas.

Video možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=4gxLPtba0fk