Aktivne PETROŽE

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO obilježila je početak svoje radne godine različitim aktivnostima, obilježavanjima, radionicama i akcijama. Osim druženja, upotpunjavanja provođenja slobodnog vremena djece, mladih i korisnika, udruga je provela aktivnosti  kreativno, ekološki i humano. U prošlom razdoblju održane su 2 kreativne radionice izrade različitih uradaka na temu Uskrsa a sa poticanjem na recikliranje materijala i humanim […]

Udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO obilježila je početak svoje radne godine različitim aktivnostima, obilježavanjima, radionicama i akcijama. Osim druženja, upotpunjavanja provođenja slobodnog vremena djece, mladih i korisnika, udruga je provela aktivnosti  kreativno, ekološki i humano. U prošlom razdoblju održane su 2 kreativne radionice izrade različitih uradaka na temu Uskrsa a sa poticanjem na recikliranje materijala i humanim povodom. Kroz radionice reciklirali smo drvo, tekstil i papir a od istih materijala smo napravili nekoliko vrsta uradaka koje su mladi udruge prodavali na Cvjetnicu i u sklopu predstojećih uskrsnih blagdana u zajednici te su se pritom kroz prigodnu i simboličnu prodaju prikupljala sredstva za obnovu kapele Sv.Petra i Pavla u Krušljevom Selu, koja je nastradala prilikom nedavnih potresa u Republici Hrvatskoj.

Udruga i članovi se ujedno pripremaju za godišnju skupštinu i uskrsne blagdane te tom prilikom svim građanima grada Oroslavja i Krapinsko-zagorske županije, korisnicima programa i projekata, članovima i prijateljima udruge, udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO želi čestite i blagoslovljene uskrsne blagdane.

Sretan Uskrs!