POZIV ZA SUDJELOVANJE NA FOKUS GRUPI NA TEMU „STANOVANJE U KONTEKSTU UNUTARNJE I VANJSKE MIGRACIJE

Poštovani/e, ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe i organizacije civilnog društva da se odazovu pozivu na sudjelovanje u fokus grupi na temu „Stanovanje u kontekstu unutarnje i vanjske migracije“. Fokus grupu će moderirati Kristina Franc ispred Mreže udruga Zagor. Fokus grupa će se održati 30. siječnja 2023. putem Zoom platforme. Predviđeno trajanje fokus grupe je od 10:00 do […]

Poštovani/e,

ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe i organizacije civilnog društva da se odazovu pozivu na sudjelovanje u fokus grupi na temu „Stanovanje u kontekstu unutarnje i vanjske migracije“. Fokus grupu će moderirati Kristina Franc ispred Mreže udruga Zagor.

Fokus grupa će se održati 30. siječnja 2023. putem Zoom platforme. Predviđeno trajanje fokus grupe je od 10:00 do 11:00 sati.

Cilj fokus grupe je saznati kako bi vaša stambena situacija izgledala da zadovolji sve vaše trenutne potrebe, koliko ste upoznati sa poticajima koje Republika Hrvatska nudi na području stanovanja, kakvi su vaši planovi u skorijoj budućnosti po pitanju stanovanja i migracije te drugo.

Vaša iskustva, potrebe, mišljenja i stavovi su nam važni, stoga molimo sve zainteresirane sudionike/ce da se prijave najkasnije do 26. siječnja 2023. na mail kristina@zagor.info kako bi mogli dobiti poveznicu za sudjelovanje.

Više informacija o aktivnosti se nalazi u prilogu.

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Poziv na fokus grupu