Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi KZŽ za 2023.

Poštovani/a, na web stranici Krapinsko-zagorske županije objavljeni Javni pozivi za predlaganje javnih potreba u kulturi KZŽ za 2023. Poveznice na Javne pozive: https://www.kzz.hr/poziv-kultura-2023 Javni pozivi otvoreni su 30 dana od objave. Datum objave Javnog poziva je 23. siječnja 2023. godine (ponedjeljak), a rok za dostavu prijava traje do 22. veljače 2023. godine (srijeda, zadnji dan). Komplet […]

Poštovani/a,

na web stranici Krapinsko-zagorske županije objavljeni Javni pozivi za predlaganje javnih potreba u kulturi KZŽ za 2023. Poveznice na Javne pozive: https://www.kzz.hr/poziv-kultura-2023

Javni pozivi otvoreni su 30 dana od objave. Datum objave Javnog poziva je 23. siječnja 2023. godine (ponedjeljak), a rok za dostavu prijava traje do 22. veljače 2023. godine (srijeda, zadnji dan).

Komplet dokumentacije za prijavu programa/projekta podnosi se isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ePrijava https://eprijava.kzz.hr/ Krapinsko-zagorske županije u roku prihvatljivom za podnošenje prijava.

Sva pitanja vezana uz prijavu programa/projekta koja se odnose na uvjete ili priložene obrasce Javnih poziva mogu se postaviti putem elektroničke pošte na e-mail adresu: kultura@kzz.hr, najkasnije do 6. veljače 2023. godine. U cilju jednakog tretmana svih prijavitelja, pitanja i odgovori bit će objavljeni na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije najkasnije do 13. veljače 2023. godine.