Poziv za sudjelovanje na 18. Sajmu udruga KZŽ

Poštovane udruge, S veseljem Vam javljamo da će se 18. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije održati u Donjoj Stubici u Parku Jure Stubičanca, 27.05.2023. od 10:00 do 12:00 sati. Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je […]

Poštovane udruge,

S veseljem Vam javljamo da će se 18. Sajam udruga Krapinsko-zagorske županije održati u Donjoj Stubici u Parku Jure Stubičanca, 27.05.2023. od 10:00 do 12:00 sati.

Cilj Sajma udruga Krapinsko-zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području Krapinsko-zagorske županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko-zagorskoj županiji. Također, na Sajam pozivamo i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…).

Kako bismo organizirali stolove/štandove molimo Vas da se prijavite najkasnije do 15.5.2023. sa svim traženim podacima na sljedećem linku:

Prijavnica

18. Sajam udruga organizira Mreža udruga Zagor u partnerstvu s udrugom Multimedijalni centar STUB-KLUB, udrugom PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO i Bedekovčanskom udrugom mladih uz potporu Grada Donja Stubica i pokroviteljstvo Krapinsko-zagorske županije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite (Kristina: 091 94 103 10) ili nam se javite putem maila: kristina@zagor.info.

Veselimo se Vašem dolasku i ponovnom druženju!