VIDEO SREDNJE ŠKOLE BEDEKOVČINA “ODRŽIV RAZVOJ U MOJOJ ŠKOLI”

Srednja škola Bedekovčina izradila je video “Održiv razvoj u mojoj školi”. Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Bedekovčina. Video možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=lrzAoP9qy0Y Projekt zajednički provode Mreža udruga Zagor s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava […]

Srednja škola Bedekovčina izradila je video “Održiv razvoj u mojoj školi”. Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Bedekovčina.

Video možete pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=lrzAoP9qy0Y

Projekt zajednički provode Mreža udruga Zagor s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava Matoša iz Zaboka, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Zlatar, Srednjom školom Bedekovčina, LAGom Zagorje – Sutla, Zelenom akcijom / FoE Croatia i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje.

Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.