Video “Održivi razvoj za održivu zajednicu” Srednje škole Zlatar

Srednja škola Zlatar izradila je video pod nazivom “Održiv razvoj za održivu zajednicu”. Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Zlatar. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Video možete pogledati […]
Srednja škola Zlatar izradila je video pod nazivom “Održiv razvoj za održivu zajednicu”. Video prikazuje pregled aktivnosti koje su se provodile u okviru edukativnih programa projekta „Budućnost počinje danas: jačanje znanja i vještina mladih za izgradnju održivih lokalnih zajednica“ za učenike/ce Srednje škole Zlatar. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Video možete pogledati ovdje: https://youtu.be/bseTssG6nls
Nositelj projekta je Mreža udruga Zagor a isti se provodi zajedno s partnerima Gimnazijom Antuna Gustava Matoša, Zabok, Srednjom školom Bedekovčina, Srednjom školom Pregrada, Srednjom školom Zlatar, LAG-om Zagorje-Sutla, Zelenom akcijom i Krapinsko-zagorskom županijom. Promotivni video uradak izradio je Srećko Sviben iz Srednje škole Zlatar.
Stajališta izražena u ovom videu isključiva su odgovornost Mreže udruga Zagor i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.